Home

Onder de Linden is een café-biljart en zalencentrum op een historische plek aan de Brink in Vries (Dr). Ons bruin café heeft twee wedstrijdbiljarts, diverse zitjes en een nostalgische bar met toogkast. Aangrenzend treft u een eigentijdse serre (20 pers.) aan en een grote zaal met podium (200 pers.). De achterste zaal (30 pers.) en de kleine kamer (8 pers.) completeren het gevarieerde zaalaanbod.

Voor het natuurlijke Onder de Linden-gevoel kunt u buiten terecht op een groot terras dat plaats biedt aan 50 personen.

Wij staan graag persoonlijk garant voor een optimale sfeer. Ervaar onze gastvrijheid.

 

Pinkstermaandag 1 juni mogen we weer open! Het belooft letterlijk en figuurlijk een zonnige dag te worden. We hebben het terras klaargezet en binnen hebben we één en ander veranderd: de oude bruine kroeg is getransformeerd in een grand-café, maar er hangt nog wel  de oude, vertrouwde sfeer. 

Natuurlijk nemen we de 1,5 meter-en andere regels in acht. Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers, vragen wij uw begrip voor de volgende aanpassingen:

- op het terras dienen max.  4 gasten plaats te nemen aan een tafel, met inachtneming van 1,5 meter. Dit geldt echter niet voor mensen uit hetzelfde huishouden, dan wordt de 1,5 meter regel vanaf 3 personen gehandhaafd.

- op alle tafels staat een desinfectiemiddel.

- na elk bezoek zullen we de tafels, stoelen enz. reinigen.

- binnen mogen we 30 gasten herbergen, maar alleen op reservering en indien de gasten Corona-klachtenvrij zijn. Ook hier de 1,5 meter tot elkaar, met uitzondering van gezamenlijke huishoudingen, kinderen t/m 12 jaar en hulpbehoevenden met begeleiders.

- gebruik van het toilet: bij de ingang van de toiletten graag handen ontsmetten en bij het verlaten daarvan de handen, zoals gewoonlijk, wassen.

- reserveren kan nu alleen nog per e-mail of telefoon, aan de website wordt gewerkt. Info@onderdelindenvries.nl/Sietse: 06-48197565/Renée: 06-10374159/OdL:0592-541224.

 

We hopen op een vol terras, maar hoe dan ook: allemaal een gezellige 2e Pinksterdag gewenst!

 

Sietse, Renée en medewerkers.