Agenda

Bingo: iedere dinsdag bingo. Aanvang 19.45, de zaal is open vanaf 18.00 uur. Uw gastvrouw is Roelie Loos, die de avond leidt namens Stichting Noordelijk Heilsleger.

Bridge: iedere donderdagavond vanaf 19.30 uur Bridgeclub Vries, competitieseizoen van september t/m april.

Klootschieten: iedere 1e zondag van de maand klootschieten, georganiseerd door de V.v.V. Aanvang 9.30 uur

Klaverjassen: iedere 4e vrijdag van de maand (van september t/m april) om 19.30 uur een gezellig avondje kaarten. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Inleg 3 euro, vleesprijzen.  De eerstvolgende klaverjasavond is op 26 januari.

Breien: het is weer helemaal in. Om de week op woensdagavond ben je welkom in ons breicafé vanaf 19.30 uur. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde brei(st)er bent of juist helemaal niet, gezelligheid staat voorop. De datum van de eerstvolgende breiavond is pas op 7 februari 2017, dit i.v.m. andere activiteiten.

Klaverjassen: iedere zondagmiddag klaverjassen voor senioren. Aanvang 14.00 uur, inleg 3 euro waarvoor vleesprijzen.

 

Vrijdag 2 februari: 

Succesvolle natuurfilm WILDERNIS IN DRENTHE te zien in Vries

De succesvolle natuurfilm WILDERNIS IN DRENTHE van het bekende Drentse natuurfilmersechtpaar Henk en Janetta Bos is op vrijdag 2 februari te zien in Zalencentrum Onder de Linden,  Brink 4 te Vries. Aanvang: 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: 0592-541224 of via info@onderdelindenvries.nl

De voorstelling is onderdeel van een korte tour met deze bijzondere film langs kleine theaters en zalen in Drenthe en Friesland.  

WILDERNIS_IN_DRENTHE  detail blauw300dpi

Megasucces

Al bijna 15 jaar trekken Henk en Janetta  door de Drentse natuur en weten op fascinerende wijze hun belevenissen op film vast te leggen. Dat heeft geresulteerd in een situatie waarbij ze zich bij elke film kunnen verzekeren van een zeer groot publiek. Voor Wildernis … trok het duo bijna drie jaar lang door meest ruige gebieden van het Hart van Drenthe en het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het eindresultaat is een spannende, avontuurlijke natuurfilm waarbij de prachtige Drentse natuur zich bloot geeft als nooit tevoren.

WILDERNIS IN DRENTHE was de eerste grote bioscoopfilm van het tweetal en bleek onmiddellijk een megasucces en … een enorme kaskraker! De film brak in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in Assen bezoekersrecords en was uiteindelijk landelijk in meer dan 40 (!) bioscopen te bewonderen en haalde zelfs de voorronden van de L’OR  GOUDEN KALF, de hoogste filmonderscheiding van Nederland. SBS 6 Hart van Nederland besteedde aandacht aan het succes van de film.  

 

De zeer gedreven en gepassioneerde filmmakers zijn in Drenthe en ver daarbuiten al jarenlang graag geziene gasten bij allerlei verenigingen, instanties en bedrijven waar hun schitterende natuurfilms het publiek vaak op het puntje van de stoel laat zitten. Ze werkten ook een seizoen lang mee aan het populaire kinderprogramma Beste Vrienden Quiz op NPO 3.

Beelden uit Wildernis … werden o.a. gebruikt voor de Gouden Loekie Ster-reclame genomineerde clip Drenthe doet wat met je van Marketing Drenthe en Ivo Niehe’s TV Show bij een item over de bekende Nederlandse, in Amerika praktiserende, dierenarts Dr. Pol.

Meer informatie betreffende de overige data, locaties en tijdstippen van de korte tour is te vinden op www.henkbos.net

 

Woensdag 7-2:

- Breicafé, aanvang 19.30 uur

- Biljartwedstrijd DVKV 2, aanvang 19.30 uur


Vrijdag 9-2 en zaterdag  10-2:

Uitvoering van muziekverenmiging "De Harmonie", aanvang 20.00 uur.


Woensdag 14-2:

Ledenvergadering Volksvermaken Vries, aanvang 19,30 uur.


Zondag 18-2:

Taal an Taofel, aanvang 11.00 uur.


Woensdag 21-2:

- Afdelingsvergadering Vrouwen van Nu afd. Vries, aamvang 19.45 uur.

- Breicafé, aanvang 19.30 uur


Vrijdag 23-2:

Klaverjassen, aanvang 19.30 uur. Inleg 3 euro, waarvoor vleesprijzn. Iedereen is van harte welkom!


Woensdag 28-2:

Biljart wedstrijd DVKV 1 en 2, aanvang 19.30 uur.


Vrijdag 2-3:

o.v.b. Puzzelwanderltocht Volksvermaken Vries.


Woensdag 7-3 

Breicafé, aanvang 19.30 uur.


Zondag 18-3:

Concert Brassband "De Bazuin"en "Maze". Info volgt.

 

Maandag 19-3:

Vrouwen van Nu, aanvang 19.45 uur.


Woensdag 21-3:

- Breicaf;e, aanvang 19.30 uur

- Biljartwedstrijd DVKV 1, aanvang 19.30 uur


Vrijdag 23-3:

- Pubquiz Volksvermaken Vries, aanvang 20.00 uur

- Klaverjassen, aanvang 19,30 uur. 


Zondag 25-3:

Taal an Taofel, aanvang 11.00 uur.